ПЕДАГОГІЧНИЙ ВОРКШОП: Як створювати ефективні команди за допомогою FRIS?

У рамках Першої Міжнародної мультидисциплінарної наукової конференції «Дитинство. Література. Культура. Освіта» на базі Центру «PNU EcoSystem» відбувся педагогічний воркшоп «Як створювати ефективні команди за допомогою FRIS», який провів сертифікований тренер доктор хабілітований Піотр Мазур, директор Центру сучасної шкільної освіти Scholar / Scholar Modern Education Center in Lublin (Республіка Польща).

У ході воркшопу учасники ознайомилися з ключовими відмінностями у способах мислення та дій, що ґрунтується на чотирьох когнітивних аспектах: Факти (інформація) – Відносини (взаємодія) – Ідеї – Структури. Модель FRIS® – це оригінальна концепція, яка ілюструє можливості педагогічної співпраці з урахуванням виокремлених 4-х стилів мислення та їх урахування цієї унікальності для посилення потенціалу команди, досягнення ефекту синергії.

Команда Центру «PNU EcoSystem» на основі уже підписаної угоди про співпрацю з польським Центром підвищення кваліфікації вчителів SCHOLAR має намір активізувати роботу задля обміну освітніми інноваціями, проведення спільних тренінгів і воркшопів.