СТАРТУВАЛИ КУРСИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

Другий рік поспіль на базі Центру інноваційних освітніх технологій “PNU EcoSystem” доцентки Тетяна Близнюк та Катерина Фомін проводять курси англійської мови з метою підготовки студентів до вступу до магістратури, а саме складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ). Цього тижня розпочато інтенсивне навчання в онлайн форматі зі студентами четвертого курсу педагогічного факультету, яке триватиме до кінця червня поточного року.

Організатор курсів, доцентка Тетяна Близнюк, зауважує, «минулорічна практика показала, що така робота допомагає успішно скласти іспит з англійської мови, адже навчання спрямоване на розвиток у студентів англомовної компетентності засобами виконання завдань, наближених до тих, які передбачені програмою ЄВІ». Ефективними у роботі є новітні методики, цифрові інструменти та індивідуальний підхід до кожного студента.

У свою чергу, директорка Центру «PNU Ecosystem» професорка Олена Будник наголосила: «У сучасних умовах дистанційного навчання викладачі, які працюють сьогодні на курсах англійської мови, використовують різні форми інноваційної діяльності задля підвищення якості надання освітніх послуг, а саме новітні цифрові ресурси і платформи для дистанційного навчання, передусім, щодо створення комунікативного простору, цифрової взаємодії та зацікавлення студентів у досягненні поставлених цілей щодо розвитку англомовної компетентності».