НА БАЗІ ЦЕНТРУ ІОТ «PNU ECOSYSTEM» ЗАВЕРШИЛИСЯ ТРЕНІНГИ ДЛЯ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ

28 жовтня на базі Центру інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem» завершилися онлайн-тренінги з підвищення кваліфікації для науково-педагогічних працівників закладів медичної освіти на тему «Інноваційні технології навчання у закладі вищої освіти».

Упродовж занять учасники обговорили, окрім іншого, значення медійної культури для розвитку професійної компетентності медичного працівника, навичок критичного мислення у протидії маніпуляцій і фейків, комунікативних навичок, soft-skills медичних працівників у медичній сфері, цифрові технології для організації дистанційного навчання студентів, методи профілактики професійного вигорання медичних працівників та ін. Тренерами виступили: професори Олена Будник та Любомира Пілецька, доценти Інна Червінська, Тетяна Близнюк і Лілія Мідак.

Довідково: онлайн-тренінги з підвищення кваліфікації для науково-педагогічних працівників тривали з 21 по 28 жовтня, і в них взяли участь 64 викладачі Івано-Франківського державного медичного університету. Всі учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації із зазначенням відповідної кількості годин.