НА БАЗІ ЦЕНТРУ ІОТ «PNU ECOSYSTEM» СТАРТУВАЛИ ТРЕНІНГИ ДЛЯ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ

21 жовтня на базі Центру інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem» розпочалися онлайн-тренінги з підвищення кваліфікації для науково-педагогічних працівників закладів медичної освіти на тему «Інноваційні технології навчання у закладі вищої освіти».

Для участі у тренінгах зареєструвалися 64 учасники закладів медичної освіти Івано-Франківська, серед яких здебільшого викладачі Івано-Франківського державного медичного університету. Предметом обговорення уже були питання про інноваційні процеси у  вищій освіті, цифрові технології навчання та інструменти для оцінювання результатів навчання студентів, використання віртуальних лабораторій для проведення онлайн-експериментів та технологій доповненої реальності для 3D-візуалізації навчального матеріалу. Тренерами з цих навчань виступили фахівці нашого університету: професор Олена Будник, доценти Тетяна Близнюк та Лілія Мідак.

Після завершення тренінгів всі учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації із зазначенням відповідної кількості годин.