У ЦЕНТРІ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «ЦИФРОВА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ПЕДАГОГА»

31 жовтня – 1 листопада у Центрі інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem» відбувся тренінг «Цифрова компетентність педагога», у якому взяли участь педагогічні працівники закладів дошкільної та загальної середньої освіти, педагоги-логопеди міста Івано-Франківська. Упродовж двох активних днів спільної праці з тренерами – проф. Олена Будник, доц. Тетяна Близнюк та ст. викл. Михайло Котик – обговорено питання про ґенерування та практичне використання QR-кодів в освітній діяльності, використання цифрових інструментів для формувального оцінювання результатів навчання школярів, платформи FLIPGRID для відео-спілкування та ін. Значне зацікавлення в учасників тренінгу викликали творчі завдання з використання Smart дошки та електронних фліпчартів, зокрема їхні можливості щодо створення інтерактивного освітнього контенту.

За відгуками педагогів-логопедів, отриманні вміння допоможуть їм урізноманітними освітній процес, зокрема індивідуалізувати та диференціювати навчання учнів з допомогою інноваційних цифрових інструментів.

Всі учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації та виявили бажання взяти участь у наступних заходах на базі нашого Центру.