ФАХІВЦІ ЦЕНТРУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У IV ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ ОСВІТНІХ ІННОВАЦІЙ

Директорка Центру “PNU EcoSystem” Олена Будник i кандидат технічних наук, старший викладач кафедри комп’ютерної інженерії та електроніки, інженер-програміст Центру Михайло Котик взяли участь у IV Всеукраїнському фестивалі освітніх інновацій – STEAM-FEST “Human for peace: сила розуму й добра заради людства”, який відбувся 24 жовтня у змішаному форматі.

Науково-теоретичний блок фестивалю передбачав пряме включення із STEAM-лабораторій освітніх інновацій Івано-Франківська, де професорка Олена Будник виступила з доповіддю “STEАM-освіта у сучасному закладі освіти: досвід роботи Центру інноваційних освітніх технологій “PNU EcoSystem”. У виступі було наголошено на можливостях Центру щодо підготовки та підвищення кваліфікації педагогічних працівників у сфері STEАM-освіти, а також підготовки майбутніх учителів до використання цифрових ресурсів і інструментів у дистанційному / змішаному навчанні школярів.

Михайло Котик презентував практичний блок, зокрема доробок команди Центру щодо впровадження робототехніки та 3D-моделювання у закладі освіти. Практичні кейси у формі відео розміщені на віртуальній карті STEAM-фестивалю, де також представлено й інші STEM-проєкти педагогів та здобувачів освіти. З цими матеріалами також можна ознайомитися на ютуб-каналі Центру “PNU EcoSystem”: https://www.youtube.com/channel/UCXop4pZFynI7nkMAAJsrZ2g