МІНІСТР ОСВІТИ І НАУКИ ВІДВІДАВ ЦЕНТР «PNU ECOSYSTEM»

18 листопада міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет з офіційним візитом перебував у нашому університеті, де однією з локацій перебування був Центр інноваційних освітніх технологій «PNU Ecosystem» (створений у рамках проєкту ЄС Erasmus+ КА2 MoPED, у якому вперше в історії університетів України статус грантхолдера отримав Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника).

У зустрічі також взяли участь голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук, директор Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Віктор Кімакович, представники ректорату університету.

Ректор університету професор Ігор Цепенда презентував основні міжнародні проєкти, в яких бере участь наш університет, зокрема представив Міжнародний науковий центр «Обсерваторія» Прикарпатського та Варшавського університетів на горі Піп Іван, ознайомив із станом будівництва Міжнародного центру зустрічей студентської молоді в селі Микуличин. Сергій Шкарлет також ознайомився з навчальними просторами Центру, їх технічним оснащенням та результатами роботи проєкту MoPED.

У ході урочистого заходу Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет подякував науковцям університету і особисто ректору Ігореві Цепенді за плідну працю задля розвитку вітчизняної науки та освіти.