ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ З СТАРШОКЛАСНИКАМИ ЯМНИЦЬКОГО ЛІЦЕЮ

7 квітня командою Центру організовано зустріч в режимі відеоконференції з старшокласниками Ямницького ліцею Ямницької сільської ради Івано-Франківської області. У заході, модератором якого виступила доцентка Катерина Фомін, взяли участь професорка Олена Будник і доцентка Тетяна Близнюк.

Під час зустрічі представлено старшокласникам можливості навчання на спеціальності «Початкова освіта» педагогічного факультету, пріоритети вчительської професії та перспективи її здобуття у Прикарпатському університеті, особливості роботи майбутніх учителів у Центрі інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem» з використанням надсучасного технічного забезпечення університету. Викладачі запропонували випускникам ліцею віртуальну екскурсію університетом, розповіли також про можливості для студентів педагогічного факультету вдосконалення навичок спілкування англійською мовою, участі у різноманітних англомовних заходах за участі іноземних гостей.

Проведене опитування онлайн засвідчило, що випускники Ямницького ліцею розглядають педагогічний факультет у своєму професійному виборі.

На завершення зустрічі вчителька української мови та літератури Надія Перчик подякувала викладачам за надану інформацію і поділилася спогадами про свої студентські роки у нашому університеті.