НА БАЗІ ЦЕНТРУ ЗАВЕРШИЛИСЬ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ СПАСЬКОГО ЛІЦЕЮ

Упродовж трьох днів тривали курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників Спаського ліцею Спаської сільської ради об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області на тему: «Інноваційні технології в освітній діяльності педагога» на базі Центру інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem». У тренінгах, які проходили у форматі онлайн, взяли участь 33 учителів. Спікерами виступили: доктори наук, професорки Олена Будник і Тетяна Качак, кандидати наук, доцентка Тетяна Близнюк і Михайло Котик.

Предметом обговорення стали питання використання Smart-технологій в освітньому процесі, цифрових інструментів для дослідницького навчання, здійснення формувального та підсумкового оцінювання результатів навчання, підготовки навчальних матеріалів на платформі LearningApps, створення інтерактивних плакатів, розвитку критичного мислення учнів та ін. Значна увага була приділена застосуванню онлайн сервісу SMART Exchange для обміну освітнім контентом та створення власного інтерактивного уроку.

Всі учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 30 академічних годин і виявили бажання подальшої співпраці.